El prevere Joaquim Lluís Corominas va morir el dimecres 3 de gener, a l’edat de 86 anys, confortat amb els sagraments de l’Església. La missa exequial, presidida pel bisbe Agustí, va ser el divendres 5 de gener a la parròquia de Santa Maria de Cubelles. Fins que no es nomeni un nou rector, l’administrador parroquial és Mn. Agustí Panyella. 

Mn. Joaquim Lluís Corominas va néixer a Terrassa, el 24 de maig de 1937. Fill de Frederic i Angelina. Format al Seminari Conciliar de Barcelona, el van ordenar sacerdot el 5 de juliol del 1970, a la parròquia de Sant Esteve, de Granollers. 

El 1970 vicari de la parròquia de Sant Esteve, de Granollers.  

El 1977 vicari de la parròquia de Santa Eulàlia (Esparreguera) i adscrit amb facultats de vicari de les parròquies de Sant Pere (Abrera), Sant Corneli (Collbató), Santa Maria (El Bruc). 

El 27 de desembre de 1978 va ser nomenat rector de la parròquia de Sant Corneli, de Collbató. I l’1 de setembre de 1982 el van nomenar rector de Santa Maria, del Bruc, conservant els càrrecs de vicari a Esparreguera, adscrit amb facultats de vicari a Abrera i de rector a Collbató. 

El 18 de desembre de 1996 va ser nomenat rector de Santa Maria de Cubelles (El Garraf), únic càrrec que exercia des de llavors i fins a l’actualitat. 

Altres nomenaments: 

1992-1996 Arxiprest de l’Arxiprestat de Martorell. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!