Mor d’ebola la monja Chantal Pascaline

La monja Chantal Pascaline, companya de Miguel Pajares, ha mort a causa del virus de l’ebola. Pascaline, de 47 anys, ha mort a l’Hospital de San José a Monròvia, segons han confirmat els seus companys de l’orde hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD).

La Germana Pascaline estava sent atesa per un infermer voluntari camerunès, William Ekeurm, que també es fa càrrec de la religiosa de Guinea Paciencia Melgar i el religiós Georges Combey, tots dos també infectats d’ebola i amb un estat de salut preocupant. Les dues monges esperaven poder ser traslladades a Espanya, però al final només van repatriar els dos espanyols.

En un comunicat per part de l’OHSJD s’explica que s’està preparant un equip de professionals sanitaris per enviar-lo com abans millor a la zona de dins la campanya Paremos el Ébola en África del Oeste.

Dijous passat van ser traslladats a Espanya el sacerdot Miguel Pajares i la monja Juliana Bonoha, la qual no està infectada pel virus de l’ebola. L’estat de Miguel Pajares segueix estable. Segons fonts sanitàries, el seu estat de salut «no ha empitjorat».

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!