Mor Antoni Sansalvadó

Aquest dissabte 18 d’octubre ha mort a Barcelona, a l’edat de 75 anys, Antoni Sansalvadó i Tribó, president del Banc dels Aliments de Barcelona, des de l’any 2007 fins al juny del 2014.

Doctor en Enginyeria Industrial, Antoni Sansalvadó va començar a col·laborar amb el Banc dels Aliments a principis de la passada dècada, de la mà del aleshores president Manel Raventós. Va formar part del Patronat, va ocupar la Vicepresidència Segona, fins ser nomenat president l’any 2007, càrrec en el qualva estar en actiu fins al juny d’enguany, que es va fer el relleu, nomenant nou president a Eduard Arruga i Valeri.

Juntament amb Jordi Peix i Massip, vicepresident i fundador de l’entitat, mort també al juliol d’aquest any, van fer un tàndem que va permetre al Banc dels Aliments créixer forma quantitativa i qualitativa, impulsant iniciatives com el Gran Recapte d’Aliments o la millora en la captació i distribució d’aliments.

Tot l’equip del Banc dels Aliments vol expressar el condol a la família, amics i coneguts per la pèrdua d’una persona que ha significat tant per a la Fundació tots aquest anys. El funeral se celebrarà el dimarts, 21 d’octubre, a les 10.30 h, al Tanatori de Sant Gervasi (C/ Carles Riba, 10-12, Barcelona).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!