Mons. Esteban Escudero

El Papa ha transferit l’encàrrec de bisbe auxiliar de València al fins ara bisbe de Palència, Mons. Esteban Escudero, i li ha assignat la seu titular de Diano.

Mons. Escudero Torres va néixer a València el 1946. És llicenciat en Teologia per la Universitat Pontifícia de Salamanca i ha perfeccionat els estudis a Roma amb el doctorat en Filosofia per la Universitat Pontifícia Gregoriana.

Va ser ordenat sacerdot el 1975. A València va desenvolupar diferents càrrecs: vicari parroquial, coordinador d’ensenyament religiós escolar i universitari, director de l’Institut diocesà de Ciències Religioses, professor de Filosofia a la Facultat de Teologia Sant Vicenç Ferrer, professor de la secció de València del Pontifici Institut Joan Pau II per a Estudis sobre Matrimoni i Família i canonge de la catedral.

El 2000 va ser nomenat bisbe auxiliar de València i el 2010, bisbe de Palència. A la Conferència Episcopal Espanyola és membre de les Comissions de Pastoral i del Clergat. Ha estat membre de les Comissions de Relacions Interconfessionals i de Seminaris i Universitats.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!