“Autobiografía de un cura único” ha estat editat pel CPL

El proper dijous 18 de novembre a les 6 de la tarda es presenta el llibre Autobiografía de un cura único a la capella del Seminari Conciliar de Barcelona. Es tracta d’un llibre de butxaca que l’autor, Mn. Ignasi Torrent, ha elaborat durant el temps de confinament: “És com un vas d’aigua fresca”, ha escrit al pròleg Mn. Jaume Aymar. En l’acte es comptarà amb la interpretació a l’orgue de Montserrat Torrent, a l’ensems tia de Mn. Ignasi i Premi Nacional de Música 2021 del Ministeri de Cultura.

És un relat sense pretensions, on se’ns descobreix la figura d’un bon home, un professional de l’administració pública competent i un capellà senzill i abnegat, un missioner a la ciutat que ha emprès accions solidàries i ha participat en fundacions importants, argumenta Mn. Aymar que participarà a l’acte de presentació del llibre. També acompanyaran l’autor el president del CPL (editor del llibre), Josep Maria Romaguera; el rector del Seminari de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit i l’assessor de la cúria general de l’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu, F. Xavier Pomés. 

Mn. Ignasi Torrent i Portabella, proper a celebrar els seus 75 anys i actualment enquadrat a l’Arxiprestat Badalona Nord, és economista (UB, 1975) i un cop ordenat sacerdot ha begut de l’espiritualitat del Pradó. Mn. Torrent ha estat fundador dels Amics de la Gent Gran (n’és el president d’honor) i ha participat en nombroses iniciatives: membre dels patronats de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya, de la Fundació Llegat Roca i Pi, administrador del Seminari Conciliar de Barcelona… També ha rebut diversos reconeixements com el Premi Amics de la Gent Gran 2017.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!