Diumenge 18 de desembre es va complir el desig de Mn. Daniel Monserdà, rector de Sant Fost de Campsentelles del 1960 al 2010, traspassat el 2015, de ser enterrat a la cripta de l’església parroquial, juntament amb quatre sacerdots més vinculats a Sant Fost: el canonge Joan Rifà, Mn. Salvador Pibernat (màrtir), Mn. Salvador Balletbó i Mn. Francesc Matute. Les seves despulles mortals van ser traslladades des del cementiri de Mollet del Vallès fins a la cripta situada al presbiteri de l’església parroquial de Sant Fost.

L’eucaristia va ser presidida per Mn. Narcís Puig, rector, i concelebrada per Mn. Josep M. Martí Bonet, canonge i antic vicari de Sant Fost, assistits pel diaca permanent Mn. Xavier Rocabayera. Al començament de la cerimònia va dirigir unes breus paraules Mn. David Abadias, rector de Mollet i arxiprest. També van fer parlaments sobre Mn. Daniel, el mateix Mn. Narcís, així com Mn. Martí Bonet, que va recordar moltes vivències i anècdotes, Rita Roca, en nom del Consell Pastoral, i l’alcaldessa, Montserrat Santmartí.

Entre els assistents hi havia una nombrosa representació de la família Monserdà, de Mollet del Vallès

Va ser una cerimònia molt emotiva, especialment quan va ser davallada la urna amb les despulles al fossat de la cripta, mentre sonava la peça musical Anima Christi a càrrec d’un conjunt format per violoncel, orgue i cantant. Entre els assistents hi havia, en un lloc preferent, una nombrosa representació de la família Monserdà, de Mollet del Vallès, a la qual pertanyia Mn. Daniel.

Al final de la missa, els assistents, que quasi omplien el temple, van rebre com a recordatori un díptic amb el resum de la vida de Mn. Daniel i un punt de llibre amb la seva fotografia i una oració. En definitiva, un acte molt emotiu amb el qual es clou tota una etapa en la vida parroquial santfostenca.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!