Mirades femenines sobre Déu: Viqui Molins i Lucía Caram

Les dues monges més mediàtiques de Catalunya van protagonitzar recentment una nova sessió dels Diàlegs de Pedralbes. Es tracta de Viqui Molins i Lucía Caram, col·laboradores totes dues de Catalunya Cristiana. «Com es pensa Déu en femení?» Aquesta ha estat la pregunta que les dues religioses van ser convidades a contestar.

Va obrir el torn l’argentina Lucía Caram, monja dominica a Manresa des de fa un bon grapat d’anys. La religiosa va explicar que, amb 18 anys i el foc al cor, quan va iniciar el camí de seguiment de Jesús, ho fer atreta per un home que l’apassionava. Després d’un llarg recorregut va descobrir Déu en les seves causes.

Amb uns quants anys més a l’esquena, però amb la mateixa vitalitat i entusiasme, la teresiana Viqui Molins va parlar de la seva mirada femenina de Déu en termes d’enamorament. Ara, en la seva vellesa, vivint en una comunitat petita al barri del Raval i molt compromesa socialment, Viqui Molins assegura amb convicció que travessa el millor moment de la seva vida.

Aquesta setmana a Catalunya Cristiana, Lucía Caram i Viqui Molins obren el seu cor i ens ofereixen la seva mirada femenina sobre Déu. Una mirada que en totes dues es resumeix en una paraula: servei. Servei a les persones i servei als col·lectius més vulnerables de la societat.

Si vols llegir l’article sencer clica aquí.

Diàlegs de Pedralbes: Pensar Déu en femení from Barcelona Cultura on Vimeo.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!