Messi

El pròxim 1 de setembre, a les 20.45 h, alguns dels millors jugadors de futbol del món saltaran a l’Estadi Olímpic de Roma per celebrar un Partit Interreligiós per la Pau. Hi seran Messi, Buffon, Eto’o i Zidane, entre altres. També Zanetti, Pirlo, Nagatomo i Baggio. Aquest històric esdeveniment internacional, inspirat pel papa Francesc i organitzat per l’associació Scholas Ocurrentes i la Fundació PUPI, té com a principal objectiu afavorir la fraternitat entre els pobles. El missatge que es vol transmetre és clar: “La religió, sigui la que sigui, esdevé un element important d’unió i ajuda per a l’enriquiment tant en la vida quotidiana com en l’esport.”

La idea d’aquest partit va néixer l’abril del 2013 quan el Papa es va trobar al Vaticà amb les seleccions de futbol argentina i italiana, que van jugar un partit benèfic a Roma. El futbolista Javier Zanetti, jugador argentí de l’Inter de Milà i catòlic compromès, va comentar-li al Papa la idea d’organitzar una gran trobada esportiva que unís persones de diverses religions. El resultat ha estat l’històric partit de futbol que el proper1 de setembre se celebrarà a Roma amb la participació d’alguns dels millors jugadors del món.

Les entrades per al partit interreligiós per la pau es posen a la venda el 25 de juliol i tot el que es recapti anirà destinat íntegrament a projectes de beneficència. L’encontre serà transmès en directe a Itàlia per la RAI.

Més informació a la pàgina web del Partit Interreligiós per la Pau.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!