S’acaba de publicar un nou llibre titulat Mireu els lliris del camp: Joan Carrera, un testimoniatge de Fe. És una miscel·lània sobre el bisbe Joan Carrera amb aportacions de moltes persones que el van conèixer i el van tractar.

Un cop es va complir el 15è aniversari de la mort del qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona, es va anunciar la publicació d’aquest treball com a homenatge a la seva figura.  Jordi Breu, president del Memorial Bisbe Joan Carrera, ha definit aquest volum com un mosaic de testimonis. 

Jordi Breu ha destacat, a més, que el bisbe Joan Carrera va tenir una vida d’unió a Jesucrist des d’una obertura al món. 

I en primícia per a Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, el president del Memorial Bisbe Joan Carrera ha anunciat ja la presentació del llibre miscel·lània: “Serà el dijous 11 d’abril a les 18.30 a l’església de Sant Pau del Camp de Barcelona.”

El bisbe Joan Carrera, nascut al Baix Llobregat el 12 de maig de 1930 i mort a Barcelona el 3 d’octubre de 2008, va ser un pastor del poble, amb gran experiència evangelitzadora i social com a sacerdot ben connectat amb el món obrer.

Joan Carrera va ser bisbe auxiliar de Barcelona entre els anys 1991 i 2008, quan va morir als 78 anys i ja amb la renúncia presentada però no acceptada encara. El seu compromís amb la cultura, la societat i la comunicació són les seves grans aportacions com a pastor de l’Església. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!