La psiquiatra i escriptora Marian Rojas Estapé ha estat nomenada nova ambaixadora de Mans Unides. Segons la presidenta de l’ONG, Cecilia Pilar, la relació de treball conjunt que ara comença serà “emocionant i fructífera” per a totes dues parts.

Fonamentalment, ha destacat, “servirà per donar a conèixer i sensibilitzar la societat sobre aquesta bretxa enorme de desigualtat que condemna a la pobresa i a l’oblit centenars de milions de persones vulnerables”.

Rojas Estapé s’ha mostrat il·lusionada amb el seu compromís amb Mans Unides, una entitat que “ajuda les persones que viuen en situacions de vulnerabilitat extrema”, ha subratllat, “ajuda a integrar, a lluitar contra les desigualtats…”.

Com a ambaixadora de Mans Unides, es compromet a donar a conèixer els problemes que hi ha al món, “especialment els que pateixen els nens quan al seu lloc d’origen es troben amb el tràfic, amb prostitució, venda… hem de posar tots els mitjans per frenar aquesta situació i ajudar que tots tinguin una infància feliç”.

Rojas és mare de quatre fills i té un interès especial pels projectes que Mans Unides té amb la infància

Gràcies a la seva tasca com a divulgadora, podrà donar a conèixer i denunciar molts dels mals i injustícies que condemnen la vida de tants milions de nens al món: tràfic, esclavatge, treball infantil, fam, violència, manca d’accés a l’educació i a l’assistència sanitària…

Marian Rojas assumeix el compromís de donar suport i divulgar un programa amb el qual Mans Unides col·labora per proporcionar suport psicològic i educatiu a nens i nenes víctimes del tràfic i tracte de persones a la ciutat cambodjana de Poipet, frontera amb Tailàndia.

Damnok Toek, soci local de Mans Unides a Poipet, col·labora amb l’ONG des de fa més de 20 anys per lluitar contra el tràfic de menors i contra qualsevol altra forma d’explotació.

El projecte actual de col·laboració té un enfocament integral que abasta tot el procés des que el nen arriba a un dels seus centres o programes, fins al rastreig i reintegració amb les seves famílies o en centres de llarga estada on se’ls escolaritza i se’ls dona suport integral.

Per a Mans Unides és fonamental que personatges rellevants i reconeguts com Marian Rojas Estapé, ara, i el periodista Quico Taronjí o l’esportista Saúl Craviotto, anteriorment, donin el seu suport en la tasca de denúncia, conscienciació i sensibilització.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!