Maradona: "Sóc el fan número u del Papa"

Diego Armando Maradona ha reconegut davant dels periodistes que “sóc el fan número u del Papa, sóc el capità del seu equip”. I és que Maradona ha mantingut una nova audiència privada amb Francesc, on han parlat sobre la possibilitat de fer un altre partit a benefici de Scholas Ocurrentes.

Scholas Ocurrentes és una xarxa educativa mundial promoguda pel mateix Pontífex, molt activa especialment entre els joves de les perifèries urbanes i en dificultat. Els seus objectius són la tecnologia, l’art i la inclusió.

Segons Maradona, “tenim un Papa molt bo, fantàstic diria jo”. L’exfutbolista ha explicat que amb el Bisbe de Roma ha parlat de moltes coses, com la fam dels joves: “Perquè els jugadors ens unim i fem d’una vegada per totes alguna cosa per aquests nois que a molts llocs del món no tenen res per menjar.”

El Papa considera que “avui un noi veu com una cosa normal morir de gana, estar malalt, robar, matar, viure en bandes. I la proposta d’alguns sectors de la societat: treballar per al tràfic de droga. Són les propostes més properes als nois pobres”. I adverteix que aquest és “un camí cap al suïcidi: suïcidi moral, suïcidi existencial. Jo no vull que la humanitat se suïcidi. I hi ha molts nois que són víctimes de tota aquesta violència i d’aquesta pobresa.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!