Mans Unides reclama més compromís contra la pobresa

En la roda de premsa de presentació de la campanya de Mans Unides d’enguany, “Lluitem contra la pobresa, t’hi apuntes?”, la presidenta nacional de Mans Unides, Soledad Suárez, ha insistit que aquest 2015 és un any importantíssim en la lluita contra la pobresa.

Enguany finalitza el termini per al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) que van establir les Nacions Unides. Segons Soledad Suárez, “aquest 2015 l’ONU ratificarà els Objectius de Desenvolupament Sostenible que s’estan dissenyant tenint en compte tothom, tant governs com organitzacions de la societat civil”.

Aquesta nova campanya de Mans Unides, la número 56 des del naixement de l’ONG, tanca una etapa de vuit anys de sensibilització sobre cadascun dels ODM i en fa balanç sobre el grau de compliment, amb les seves llums i ombres.

Des de Mans Unides, ha subratllat Soledad Suárez, “fem una petició a la societat espanyola de fer un esforç addicional, un compromís que realment funcioni i permeti dotar d’oportunitats milions de persones ‘invisibles’, privades dels seus drets i exclosos en una presa de decisions que sempre beneficien el poderós davant de qui té menys”.

Suárez ha aprofitat per fer balanç de l’estat de l’ONG i el nombre de projectes de cooperació al desenvolupament que duen a terme actualment.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!