Mans Unides convida a ser "Just"

Mans Unides ha engegat la iniciativa “Sigues Just” (#SeJustoMU / #SeJustaMU) per convidar la societat a canviar simbòlicament el seu nom a les xarxes socials pel de “Just” o “Justa” i involucrar-se en el finançament dels projectes de cooperació al desenvolupament.

La campanya demana un gest concret de col·laboració econòmica per donar suport a la construcció d’un món més just, que es pot fer des de 1,20 euros (amb l’enviament de la paraula JUST per SMS al 28014) i a través d’un formulari en el qual es poden fer donatius des de 10 euros. D’aquesta manera es pot ajudar econòmicament els projectes de cooperació de Mans Unides arreu del món. Aquesta ONG en el darrer any ha aprovat 601 projectes a 57 països.

La campanya s’articula entorn del 10 de desembre, Dia dels Drets Humans. Per això, Mans Unidas anirà desgranant a la seva web els drets humans i el grau d’incompliment en el món.

Aquesta iniciativa té una presència especialment digital i mòbil a través de Facebook, Twitter, bàners i el suport en blogs de rellevància especial, a més de a premsa i ràdio.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!