Mans Unides pretén, en només 24 hores, que la llum il·lumini el món amb un sentit solidari. Un any més, presenta una nova edició de “24 Hores” que es farà de l’11 al 12 de novembre i que vol encendre la llum de l’esperança.

Participar en aquesta iniciativa suposa una oportunitat senzilla i directa per demostrar que la solidaritat continua sent un pilar fonamental al nostre planeta, i que l’esforç conjunt pot aconseguir un món més equitatiu, sostenible i compassiu.

Amb l’onzena edició de les “24 Hores”, Mans Unides fa una crida global a la solidaritat i a l’esforç conjunt per afrontar desafiaments importants: 735 milions de persones passen fam, 148 milions de nens menors de 5 anys pateixen malnutrició, més de 5 milions i mig de persones moren cada any per manca d’accés a sistemes de salut i més de 110 milions de persones viuen en situació de desplaçament o refugi.

Aquest esforç conjunt és que Mans Unides promou des de fa més de 60 anys. Durant sis dècades de compromís continu en la seva missió “d’il·luminar” la vida de milions de persones als països del Sud, donant suport al treball dels seus socis locals i amb la sensibilització al nostre país per combatre la fam, les desigualtats i les injustícies.

En aquesta edició de les “24 Hores”, Mans Unides vol posar el focus sobre tots els joves solidaris del nostre país i de tot el món

Mans Unides defensa el poder de la joventut i la seva capacitat per impulsar un canvi significatiu. En unir-se a aquesta campanya no només esdevindran protagonistes actius d’aquest canvi, sinó que també se sentiran part d’una comunitat global que treballa unida per un món més just i compassiu.

La campanya comença dissabte 11 de novembre, a les 20.00, i acaba diumenge 12 a aquella mateixa hora.

Qualsevol persona hi pot participar pujant a manosunidas.org/24horas una foto amb una espelma encesa i publicar les fotos a les seves xarxes socials amb l’etiqueta #EnciendeTuCompromiso.

Totes les fotografies pujades es mostraran en un gran mapamundi virtual, que s’anirà il·luminant a poc a poc, segons arribin les imatges, mostrant el compromís des de molts llocs del planeta.

De forma addicional es pot donar suport econòmicament al treball de Mans Unides als països del Sud a través dels canals habituals de donació.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!