L’ONG Mans Unides està compromesa amb els drets dels ianomami, un poble indígena originari de l’Amazones que subsisteix a base de la caça i la pesca.

Des de fa anys, la invasió de la mineria il·legal i la desforestació posen en perill aquest poble i el seu territori.

Per això Mans Unides llança una samarreta oficial de futbol en defensa dels seus drets, cultura i territori. No es tracta només d’una peça de roba, sinó d’un fragment de la seva tradició i la seva forma de vida.

“Inspirada en la iconografia indígena i amb un estil fresc i modern que segueix les últimes tendències esportives, la samarreta exhibeix detalls daurats que fan referència a la seva història i tradició”

D’edició limitada, aquestes samarretes exclusives només es podran adquirir a través del perfil oficial de Mans Unides a Instagram (@manosunidas) fent una donació igual o superior a 5 euros.

Els ianomami no compten amb mesures legals que els protegeixin dels abusos provocats pels interessos econòmics que amenacen les seves terres.

Mans Unides va posar en marxa el febrer del 2022 un pla d’acció per ajudar els prop de 38.000 indígenes que formen el poble ianomami. El projecte vol enfortir les capacitats de govern, gestió i defensa del territori de la població amazònica per fer front a la interferència creixent del món no-indígena.

De la mà dels seus socis locals, Mans Unides treballa per enfortir l’autonomia i independència de les comunitats indígenes perquè coneguin els seus drets, els puguin reclamar i defensar jurídicament.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!