'Maletes contra la fam'

El Banc dels Aliments té en marxa, aquest dijous 5 i aquest divendres 6 de juny, una iniciativa amb el nom de Maletes contra la fam, dins la seva campanya “La fam no fa vacances”. Davant de l’estació de Sants de Barcelona, i amb la col·laboració de Danone, els qui passin per allà, sobretot si estan a punt d’agafar un tren o arriben de viatge, poden posar el seu equipatge en una màquina per pesar les bosses o maletes. Per cada quilo, 8 iogurts de l’empresa col·laboradora aniran al magatzem del Banc dels Aliments. La responsable de Campanyes Solidàries de la Fundació, Sabine Hindersin, ha explicat aquest matí a Ràdio Estel que la campanya “Maletes contra la fam”, aquests dos dies de 10 del matí a 8 del vespre a l’estació de Sants, és de proximitat per la seva senzillesa. “Un equip de Danone pesa les maletes i, com es fa en altres campanyes, un marcador ens diu quants iogurts tenim”, ha explicat.

“Maletes contra la fam” està integrada en la campanya “La fam no fa vacances”, que el Banc dels Aliments de Barcelona ha posat en marxa i que inclourà nombroses activitats els propers dos mesos. Sabine Hindersin ha destacat la gran varietat de propostes, sempre pensades perquè la societat tingui més a prop la possibilitat d’ajudar les persones més necessitades. La responsable de Campanyes Solidàries del Banc dels Aliments ha explicat que «la Fam no fa vacances» és una campanya molt creativa que cadascú es pot fer a la seva mida, perquè hi ha des de recollides de final de curs en escoles fins a concerts de jazz, passant per recollides en empreses, titelles i competicions al gust de tothom”.

Per a més informació sobre la campanya “La fam no fa vacances”, es pot trucar al telèfon del Banc dels Aliments, el 93 346 44 04, o bé entrar aquí.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!