L'Ou com balla torna al Seminari Conciliar de Barcelona.

L’Ou com balla torna al Seminari Conciliar de Barcelona. Ho farà del 7 al 10 de juny al claustre de Sant Miquel, que acollirà la celebració del Corpus cultural per segon any consecutiu. D’aquesta manera, durant aquests dies es podran visitar l’Ou com balla i la catifa floral dissenyada pel seminarista Xavi Campmany de Arquer.

Adaptació de l’Ou com balla a la situació de sequera

De la mateixa manera com ha fet la catedral de Barcelona, s’ha habilitat un circuit tancat amb aigua de pluja recollida aquests últims dies que, posteriorment, es reutilitzarà per regar les zones verdes de l’edifici. El guarniment de l’Ou com balla el fa PSM Viver del Rec i el de la catifa floral va a càrrec de seminaristes i col·laboradors del Seminari.

Com ha explicat el Seminari en un comunicat, l’objectiu de celebrar aquesta tradició no és altre que el d’apropar el Corpus a la ciutadania, mostrar-ne el patrimoni, la vida acadèmica i els serveis que s’ofereixen, per prendre consciència que «el cor de la diòcesi» batega amb ritme.

El claustre de Sant Miquel del Seminari Conciliar barceloní, situat a l’Eixample, forma part de la llista de 21 patis i claustres d’encís on l’ou ballarà a la font del 7 al 10 de juny.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!