El diumenge 26 de març a les 11 h, la basílica de la Sagrada Família s’omplirà de la música de l’Orfeón Donostiarra, institució centenària de coral fundada fa 125 anys a Sant Sebastià.

Sota la direcció de José Antonio Sainz Alfaro, i acompanyada per Juan de la Rubia a l’orgue, la formació interpretarà un repertori que inclourà peces de Händel, Verdi o Mahler, entre d’altres, alguna peça cantada en eusquera i l’Ave María del compositor basc Tomás Garbizu. Com a novetat, s’estrenarà Argi Izpi, l’obra encarregada al compositor i cantor de l’Orfeón Jagoba Astiazaran.

La Sagrada Família ha convidat la ciutadania a gaudir d’aquest concert amb el sorteig de 300 entrades dobles. El 20 de març es va realitzar un sorteig aleatori d’on van sortir les persones afortunades. En total s’hi van inscriure 15.970 persones a través del formulari disponible a la pàgina web i les xarxes socials de la Sagrada Família.

El concert és possible també gràcies a la col·laboració de TUI experiences, plataforma que permet als viatgers d’arreu del món reservar a l’instant milers d’excursions, activitats i entrades per a atraccions i llocs d’interès turístic a més de 100 països.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!