Lorenzo Quinn dissenya unes polseres solidàries per a Mans Unides

L’escultor Lorenzo Quinn, fill de l’actor Anthony Quinn, ha creat per a Mans Unides les polseres solidàries ‪#‎DARyRecibir

“Donar i Rebre” neix de l’entusiasme d’un artista creatiu que va imaginar que podia ajudar a canviar el món. Per això es va decidir a crear una polsera amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes de lluita contra la pobresa de l’ONG Mans Unides.

La polsera solidària es presenta en plata i goma, en diversos colors, i està a la venda a internet: http://bit.ly/19aRJSj

Molts dels artistes que van participar al concert de #‎LaNocheDeCADENA100 van estrenar les polseres: David Bisbal, Marta Sánchez, Paulina Rubio, Amaia Montero, El Pescao, Manolo García i moltes estrelles més del pop-rock espanyol i internacional.

Aquest concert, emés per Tele 5 y Divinity, tenia l’objectiu de recaptar fons per a Mans Unides per construir una escola de primària a Etiòpia. I l’objectiu s’ha aconseguit: les entrades estaven esgotades des d’un mes abans del concert.

Per altra banda, Luis Enrique i Carlo Ancelotti, bons amics de Lorenzo Quinn, donaran suport a aquesta iniciativa solidària.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!