L’Orde de Malta impulsa la iniciativa “Alè d’Esperança”

Davant la situació de pandèmia, l’Orde de Malta ha engegat la iniciativa Alè d’Esperança amb la mirada posada en tres fronts: salut, alimentació i la cura i dignitat de la gent gran.
Amb l’estat d’alarma els menjadors socials i diferents activitats que l’orde manté arreu de l’Estat espanyol s’han hagut de tancar, però les necessitats són moltes.
Per això aquesta iniciativa respon a la voluntat de continuar donant cobertura en diferents fronts oberts, que es volen potenciar en les properes setmanes.
L’objectiu, explica l’Orde de Malta, és “portar esperança a tots els nostres hospitals i centres d’assistència sanitària. Volem portar alè i ànim a tots els afectats. El nostre objectiu és que cada cop més persones tinguin accés a aliment, salut i companyia”.
Com diu l’hospitalària de l’Orde de Malta a Espanya, Aline Finat, “no he deixat de treballar amb la mateixa il·lusió de cada dia, però amb més esforç encara”.
A través de la web alientodeesperanza.com es poden fer les donacions a partir de 5 euros.
L’Orde de Malta funciona des de fa més de 900 anys al servei dels necessitats d’arreu del món. Defensa la dignitat de l’ésser humà i l’assistència als més necessitats, sense distinció de procedència, raça o credo.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!