L’ONG Juan Ciudad segueix lluitant contra l’ebola

L’organització de cooperació internacional de l’Orde Hospitalària de San Joan de Déu, Juan Ciudad ONGD, ha enviat a Monròvia, a Libèria, el seu Coordinador de Projectes, Roberto Lorenzo. L’objectiu de Juan Ciudad ONGD és fer un diagnòstic sobre la situació en la qual es troba l’hospital de Sant Josep i coordinar-se amb el Ministeri de Salut de Libèria, l’Organització Mundial de la Salut i altres organitzacions que es troben a Libèria, per dissenyar accions que els permetin seguir lluitant contra l’ebola.

La setmana passada ja va arribar a Monròvia un carregament realitzat per la ONGD Farmamundi i Juan Ciudad ONGD amb material per prevenir el contagi del virus de l’ebola. També, el Ministeri de Sanitat d’Espanya, amb col·laboració amb l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, ha aprovat una donació per a l’hospital d’un carregament d’onze tones de medicaments i material sanitari.

L’epidèmia de l’ebola a l’Àfrica Occidental segueix sent molt preocupant, ja que continuen augmentant els casos de persones infectades. Segons l’última informació de l’OMS del 20 d’agost, hi ha 2.615 casos d-infectats, i han mort 1.427 persones.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!