Llançà ha estat el municipi escollit per acollir la celebració de la Pasqua Jove del bisbat de Girona d’aquest any. Així ho ha anunciat la delegació diocesana de Joves d’aquesta diòcesi, que el dissabte 30 de març donarà el tret de sortida a una nova edició de la Pasqua Jove. 

Com han explicat, el programa començarà a les 9 del matí a l’aparcament de l’Eurospar, des d’on pujaran amb autocar fins al monestir de Sant Pere de Rodes. Des d’allà es farà una ruta a peu que creuarà tota la muntanya de manera circular per tornar de nou a Llançà. Durant l’excursió, es recordaran les reflexions del papa Francesc sobre la resurrecció, ja que el lema de la Pasqua Jove d’aquest any és “…Ha ressuscitat, no és aquí”, de Mc 16,6b.

Després d’un dinar de germanor, a la tarda es reprendran les activitats en un espai idíl·lic, que inclourà una gimcana, la visita al Palau de l’Abat i a l’església, dinàmiques per equips, un concert i un sopar. Finalment, els joves participaran de la celebració de la Vetlla Pasqual a l’església. 

Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-33rBrlnDvP_RhCbweTVWmNOIEc3QMxOQ05mVwZGyrQB8XA/viewform.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!