L'INSAF es dóna a conèixer a les escoles cristianes de l'arquebisbat de Tarragona

L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) s’ha reunit, aquest dimarts dia 16 d’octubre a l’espai Claustre del Centre Tarraconense El Seminari, amb els equips directius de les escoles cristianes de l’Arquebisbat de Tarragona amb l’objectiu de presentar els cursos de formació permanent del professorat per aquest curs 2014-2015. L’acte ha estat presidit pel Sr. Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

La trobada s’ha centrat apresentar els cursos de formació permanent del professorat, reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i adaptats a les necessitats dels professors tant en el contingut com en l’horari. De cara el segon quadrimestre s’oferiran dos cursos específics sobre el patrimoni artístic de l’arxidiòcesi de Tarragona (30 hores) coordinat pel Dr. Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic Tarraconense, amb l’objectiu de dotar d’eines i recursos pedagògics als docents a través d’un recorregut pels equipaments museogràfics diocesans i pel patrimoni més significatiu; i un altre curs d’Iniciació al voluntariat (16 hores) coordinat per la Dra. Carme Borbonès, presidenta de Càritas Catalunya.

Des de l’Institut, el director en funcions, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, ha insistit en la importància d’una bona formació cristiana dels professors. Per aquest motiu se’ls ha ofert també tota la documentació necessària de les assignatures que es poden cursar per obtenir la titulació de Batxillerat i la Llicenciatura en Ciències Religioses i la DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!