Dins el seu afany per fer l’Evangeli més proper als fidels, Editorial Claret ha publicat el llibre “Conocer el sentido de los Evangelios”. La publicació és una recopilació i traducció dels comentaris als Evangelis dominicals que va fer l’escriptor i antic col·laborador de Catalunya Cristiana Mn. Josep M. Aragonès.

El seu autor, Pere Ventura Arnan, va ser catequista i membre del consell pastoral parroquial de Santa Maria de Lavit, i això li va permetre tractar durant més de cinquanta anys Mn. Josep Maria Aragonès. El llibre, com ha explicat, és un “homenatge a la seva tasca pastoral, que ha deixat una profunda empremta en els feligresos de Sant Marçal de Terrassola i Santa Maria de Lavit”.

Ventura inclou textos dels quatre evangelis del Nou Testament i dels tres temps litúrgics de l’any. A través dels comentaris de Mn. Josep M. Aragonès, el llibre reflexiona i ajuda els lectors a interpretar la Paraula de Déu. La traducció, a més, es complementa amb comentaris propis de Ventura, fet que facilita la comprensió del sentit de cada text als fidels.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!