L'Església nigeriana exigeix unitat política contra Boko Haram

És hora que els nostres polítics deixin de banda la campanya electoral i s’uneixin per lluitar contra Boko Haram. És la petició que ha fet Mons. Ignacio Ayau Kaigama, arquebisbe de Jos i president de la Conferència Episcopal de Nigèria, després del darrer atemptat de l’organització terrorista que ha causat la mort de 48 persones i desenes de ferits en un atac contra una escola secundària pública.

Mons. Kaigama ha dit que “és particularment inquietant veure com Boko Haram continua avançant malgrat l’important desplegament de les forces militars”. Per això, ha afirmat que “els nostres polítics estan massa ocupats en el seu conflicte els uns contra els altres, de cara a la campanya electoral del proper any”.

Segons el prelat, “ha arribat el moment d’anar més enllà dels interessos polítics i mirar per l’interès de la nació“. En aquest sentit, assegura que “tothom hauria de deixar de banda temporalment la batalla política per centrar-se en les estratègies per afrontar aquesta situació crítica, amb poblacions senceres que fugen o viuen en la inseguretat. És hora de demostrar que el patriotisme veritable va més enllà de la recerca del poder”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!