L'Església de Terra Santa condemna la violència a Jerusalem

Dimarts 18 de novembre, a primera hora del matí, una sinagoga de Jerusalem va ser el blanc d’un atac on van morir quatre israelians i vuit més van resultar greument ferits. Els dos atacants van morir a l’acte. Un dia abans, un conductor d’autobús palestí va ser trobat penjat dins d’un autobús israelià. Davant d’aquesta escalada de violència, el patriarca llatí de Jerusalem, Fouad Twal, i el seu vicari a Jerusalem, William Sholami, han condemnat enèrgicament aquesta situació i han exigit una solució política ràpida.

El patriarca ha condemnat la violència i les raons que la provoquen. També ha fet una crida per a una acció conjunta a favor de la pau, a través d’una solució política que consideri les arrels profundes del conflicte: “Els extremistes no han de tenir cap oportunitat, ni han de tenir la darrera paraula.”

De la seva banda, Mons. Sholami s’ha mostrat “profundament entristit” i ha rebutjat els actes violents. Ha fet una crida a “israelians i palestins per al respecte mutu, per treballar plegats perquè es pugui trobar una solució pacífica al conflicte. Aquest cercle viciós de la violència, de la lluita contra la violència, les represàlies, és greument perjudicial per al procés de pau”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!