Aquest dijous 25 de maig, l’escola de les Missioneres dels Sagrats Cors de Torelló ha comunicat als seus docents que a partir d’ara passa a titularitat de la Fundació Vedruna Catalunya Educació (FVCE). Com ha explicat la FVCE a través d’un comunicat, l’acord assegura la continuïtat del caràcter propi com a escola cristiana. A més, es mantindran els projectes de l’escola i les metodologies, així com l’estabilitat del claustre i de la resta del personal. 

D’aquesta manera, l’escola se suma a la de Centelles, també de les Missioneres, que aquest curs ja s’havia incorporat a Vedruna. Es tracta de les dues úniques escoles que les Missioneres dels Sagrats Cors tenen a Catalunya. 

En el mateix comunicat, la FCVE ha expressat el seu agraïment per tot l’esforç i dedicació de les germanes Missioneres dels Sagrats Cors. Des de 1939 han treballat a favor de l’educació dels infants i joves de la vila de Torelló. 

Com expliquen, el nou projecte mantindrà el compromís actual de l’escola de Torelló amb la formació integral de l’alumnat, des d’una visió cristiana de la persona, de la vida i del món. I, per tant, hi haurà una coherència en la línia educativa que les famílies del centre han triat per als seus fills i filles.

L’escola de Torelló, situada al número 32 del carrer  Puig d’Assalit, cobreix les etapes educatives d’Infantil i Primària, amb una línia, i l’ESO, amb dues línies. Amb el canvi de titularitat passa a formar part d’una xarxa amb 37 escoles més arreu del país, que possibilita la compartició de recursos i itineraris pedagògics. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!