L'Escola Cristiana defensa la immersió lingüística i el model educatiu català

Novament, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha sortit en defensa de la immersió lingüística i el model educatiu definit per la LEC. S’uneix així a altres institucions educatives que, en una declaració conjunta, surten al pas de la darrera polèmica suscitada pel Ministeri d’Educació del Govern espanyol.

“Davant les continuades accions per erosionar el model educatiu de Catalunya i qüestionar les legítimes opcions dels centres que integrem el Servei d’Educació de Catalunya, les entitats representatives dels titulars de les escoles concertades de Catalunya volem reiterar, formalment i explícita, el nostre total suport a la immersió lingüística en català i al model educatiu fixat per la Llei d’Educació de Catalunya.”
“El model d’immersió lingüística ha permès d’evitar la segregació escolar i ha estat un factor decisiu de cohesió social”, refermen les entitats que signen la declaració (Agrupació Escolar Catalana, Associació Empresarial d’Economia Social Discapacitat Intel·lectual, Associació Professional Serveis Educatius de Catalunya – Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Federació Catalana de Centres d’Ensenyament de Catalunya i Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya). Així, afirmen que “aquest model no provoca cap perjudici a l’alumnat; ans al contrari, permet assolir nivells satisfactoris en el coneixement tant del català com del castellà”.
Acaben la declaració dient que “el país no pot prescindir d’aquest model educatiu sense amenaçar la convivència i la cohesió, la qual cosa s’esdevindria si abandonem la immersió lingüística a l’escola”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!