Tot celebrant el 150è aniversari del naixement de santa Teresa de l’Infant Jesús, els 100 anys de la seva beatificació i de l’inici de la publicació de la revista Pluja de Roses, i els 125 de la publicació les seus manuscrits Història d’una ànima, els Carmelites Descalços de Catalunya han organitzat una gira de les relíquies de Teresa de Lisieux per algunes comunitats teresianes de diferents bisbats catalans, del 16 al 22 d’aquest mes d’octubre. Pel que fa a l’arquebisbat de Barcelona, les relíquies visitaran els monestirs de les carmelites descalces de Barcelona, Mataró i Tiana, i els convents de frares de Barcelona i Badalona.

A Barcelona, el reliquiari de la santa arribarà al santuari de la Mare de Déu del Carme de la Diagonal el capvespre del dilluns 16 d’octubre, on rebran la benvinguda dels fidels, i hi haurà una estona de pregària i un petit concert per la coral Ars Animae. L’endemà, a les 11 del matí, vetlla de pregària i l’Eucaristia a la 1 del migdia.

A Badalona, hi arribaran el dia 18, a les 6 de la tarda. Després de l’acolliment, hi haurà una vigília de pregària, amb meditació entorn l’espiritualitat de santa Teresina a càrrec del P. Juli González, de la comunitat, i la celebració de l’Eucaristia presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Javier Vilanova. Amb aquesta activitat i un piscolabis s’iniciarà el curs pastoral de la comunitat. L’endemà les relíquies continuaran el seu itinerari.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!