Amb motiu del 150è aniversari del naixement de santa Teresa de l’Infant Jesús, les seves relíquies i la dels seus pares, Lluís i Cèlia, vingudes des de Lisieux, visitaran diferents diòcesis catalanes, del 30 de desembre al 3 de gener.

Les relíquies arribaran al monestir de la Sagrada Família, de les carmelites descalces, de Tiana, el 30 de desembre, on a les 10.00 tindrà lloc la missa i la veneració de les relíquies; a les 18.00, seran a la parròquia de Santa Teresina de Barcelona, on hi haurà una meditació a càrrec del pare José M. Alsina i la veneració, i a les 20.00, la missa.

Dissabte 31 de desembre es traslladaran a l’església dels franciscans conventuals de Barcelona. Entre les 9.00 i les 11.00 hi haurà meditació i veneració. A partir de les 13.00 arribaran a la diòcesi de Vic, concretament al monestir de Santa Teresa, de les carmelites descalces. Aquí, fins a les 20.00, es farà la veneració.

Diumenge 1 de gener, al mateix monestir, a les 9.00, se celebrarà l’eucaristia i es traslladaran les relíquies al monestir de Sant Josep i Santa Teresa, de les carmelites descalces de Jorba. A les 17.00, arribada de les relíquies, meditació amb el P. Xavier Prevosti i vespres amb Francesc d’Igualada.

Dilluns 2 de gener, data del 150è aniversari del naixement de la santa, les relíquies tornen a l’arxidiòcesi de Barcelona, al monestir de la Immaculada, de les carmelites descalces de la Ciutat Comtal. A les 11.00, missa solemne presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Javier Vilanova, i acte d’ofrena a l’Amor Misericordiós.

De 15.00 a 17.00 les relíquies es traslladen novament al monestir de la Sagrada Família de Tiana per a la veneració. A les 18.00 és el torn de la diòcesi de Terrassa, on les relíquies es faran presents a l’església de l’Immaculat Cor de Maria de Sabadell per a la veneració. I a les 19.30, missa.

L’últim dia, dimarts 3 de gener, les relíquies seran al monestir de la Visitació, de les saleses, de Barcelona: a les 8.00, missa i veneració. D’11.00 a 17.00 es podran venerar a la parròquia de Sant Enric d’Ossó de l’Hospitalet de Llobregat.

Finalment, a les 18.00, les relíquies arribaran al santuari de Nostra Senyora del Sagrat Cor de Barcelona per a la veneració i, a les 19.30, la missa.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!