Davant les festes nadalenques i en el moment de més consum de l’any, les organitzacions de Comerç Just reivindiquen la importància de valors com la cura i el respecte en les compres.

Per això demanen a la ciutadania fer un consum conscient i responsable, en establiments de proximitat i en els quals adquirir articles que protegeixen els drets de les persones.

Amb la campanya #EncertaAmbComerçJust animen els consumidors a visitar les botigues de Comerç Just

Com explica Alberto Abad, president de la Coordinadora Estatal de Comerç Just, “volem destacar el valor de la cura: tenir cura dels nostres éssers estimats, però també de les persones que elaboren els productes que comprem i tenir cura del nostre planeta”.

El Comerç Just és una alternativa comercial que té la finalitat de combatre la pobresa i les desigualtats globals. Garanteix drets essencials com un salari i condicions laborals dignes, absència d’explotació laboral infantil i la protecció del medi ambient. També afavoreix l’empoderament de les dones i la igualtat de gènere.

En les més de 70 botigues de Comerç Just es poden trobar productes d’alimentació, roba, complements, bijuteria, joguines, articles de cosmètica natural, de decoració i artesania pròpia nadalenca.

A l’Estat espanyol el 2021 el Comerç Just va assolir una facturació de més de 144 milions d’euros.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!