Germanes sagrats cors

La celebració del 125è aniversari de la mort de la beata Carme de l’Infant Jesús, fundadora de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors, ha tingut aquest dimecres 8 de maig un important punt de trobada a Montserrat. La commemoració ha començat amb l’eucaristia a la basílica de Santa Maria, i posteriorment s’ha beneït el grup escultòric dedicat a la Mare Carme situat al Camí de Sant Miquel, en un acte presidit per l’abat Manel Gasch.

Joaquina González Salas, superiora general de les Franciscanes dels Sagrats Cors, ha explicat al programa Sense distància de Ràdio Estel, que aquesta imatge beneïda de la fundadora resumeix a la perfecció la personalitat de les Franciscanes dels Sagrats Cors: “El grup escultòric representa el nostre carisma, perquè recull en la beata Carme amb un nen, una noia i un ancià, tot el carisma. A l’escultura podem veure com l’amor transcendeix les cultures i el temps, i ens ajuda a veure que la mare Carme continua present amb nosaltres”.

La beata, que va fundar la congregació a Antequera davant la necessitat espiritual i humana de moltes persones, sempre va tenir un fort lligam amb la ciutat de Barcelona, on des del 1982 treballa la Fundació Nen Déu, precisament creada gràcies a la col·laboració de les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!