Les estrelles pop coreanes dediquen una cançó al Papa

36 estrelles del pop coreà celebren el viatge del papa Francesc a Corea (del 14 al 18 d’agost), amb un vídeo i una cançó titulada Koinonia (una paraula grega que significa comunione), per llançar un missatge d’amistat. La cançó, que ha estat gravada a la catedral de Seul, s’ha convertit en l’himne oficial del viatge papal.

La cançó, escrita pel cantautor Noh Young-Shim, explica el desig que el viatge de Francesc pugui convertir-se en una font d’esperança per als coreans i asiàtics. L’actor Ahn Sung-ki ha explicat que «si estem junts en l’oració pels altres, a través de la música, podríem crear el ram de flors més bell que poguéssim entregar al Papa quan arribi.»

La reina del pop coreà BoA, catòlica fervent, tindrà el privilegi d’esmorzar amb el Papa, juntament amb 18 joves que representaran a les joventuts de les seves respectives nacions. També s’ha fet públic recentment que un altre icona del pop coreà, Rain, s’ha convertit al catolicisme.

El viatge del papa a Corea es celebra en motiu del Asian Youth Day, les jornades asiàtiques de joventut, i per la beatificació de Paolo Yun ji-chung i els seus 123 companys màrtirs, martiritzats per odi a la fe durant les persecucions del regne Joseon.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!