L’equip de futbol San Lorenzo presenta la Copa Libertadores al Papa

Una delegació de l’equip de futbol San Lonrenzo de Almagro ha portat el trofeu de campions de la Copa Libertadores al papa Francesc a Roma. El pontífex, tot i el dolor per la recent mort dels seus familiars en un accident de trànsit, s’ha emocionat amb la visita, ja que el San Lorenzo és el club de la seva vida.

Els responsables de l’equip i diversos jugadors han saludat al Papa i li han entregat diverses samarretes amb els colors de l’equip: el blau i vermell. «Formeu part de la meva identitat», ha dit el Papa dirigint-se a l’equip durant una audiència a la sala Joan Pau II del Vaticà.

El futbolista Juan Mercier ha explicat que «se’m van omplir els ulls de llàgrimes. Sóc afortunat perquè és un privilegi rebre la benedicció del Papa». Mercier també ha tingut el privilegi que el Papa enviés una benedicció a la seva esposa i els seus fills.

El tècnic de l’equip, Bauza, ha descrit la trobada amb el Papa com «un moment preciós, únic. Com ell mateix ha dit, li vam donar dos minuts de felicitat tenint en compte el moment que està vivint per la mort dels seus familiars».

El dimecres passat el San Lorenzo va guanyar per primera vegada en els seus 106 anys d’història la Copa Libertadores, en vèncer 1-0 al Nacional de Paraguai. Ara s’hauran d’enfrontar amb el Real Madrid, el guanyador de la Champions, en el Mundial de Clubs.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!