Jubileu per la Terra

Francesc ha anunciat que la segona part de l’encíclica Laudato Si, sobre la cura de la creació publicada el 2015, veurà la llum el proper 4 d’octubre en format d’exhortació apostòlica.

L’1 de setembre se celebra la Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació, inaugurant el Temps de la Creació, que durarà fins al 4 d’octubre, festa de Sant Francesc d’Assís.

En aquesta data es publicarà una exhortació, una segona part de la Laudato Si, ha dit el Papa al final de l’audiència general del dimecres.

El 21 d’agost el Papa ja havia explicat que està escrivint una segona part de l’encíclica “per actualitzar-la sobre els problemes del moment”, però no havia concretat la data ni el format.

El Pontífex ha aprofitat l’anunci per demanar ser al costat de les víctimes de les injustícies mediambientals i climàtiques, “esforçant-nos per posar fi a la guerra sense sentit contra la nostra casa comuna, que és una guerra mundial terrible. Us insto a treballar i pregar perquè torni a abundar la vida”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!