El dijous 29 de febrer, coincidint amb la festa de Sant Pacià i el Dia de les Facultats, l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP) ha organitzat un acte de reconeixement al Dr. Armand Puig i Tàrrech. L’acte comptarà amb la participació del cardenal José Tolentino, prefecte del Dicasteri per a la Cultura i l’Educació de la Santa Seu, i del cardenal Joan Josep Omella, gran canceller de l’AUSP.

Com han explicat els organitzadors, l’acte està previst que comenci a les 11.00 del matí a l’Aula Magna, amb la intervenció del cardenal José Tolentino. Seguidament, el secretari general de l’AUSP, Dr. Miquel Ramón, farà una lectura de l’acta del Consell de Direcció de l’AUSP en la qual s’aprovarà la concessió de la medalla ad honorem al Dr. Armand Puig Tàrrech. Posteriorment, el Dr. Agustí Borrell farà una laudatio d’Armand Puig, que tancarà la celebració amb un parlament.

Aquest reconeixement arriba gairebé un any després del nomenament de Puig com a nou president de l’agència d’avaluació d’universitats eclesials del Vaticà (AVEPRO), i és un reconeixement a la seva llarga trajectòria, en la qual va ser el rector de l’AUSP des del 2015 fins al 2023. Actualment, Armand Puig presideix l’AVEPRO des del Vaticà, amb l’objectiu de promoure i desenvolupar una cultura de qualitat dins de les institucions acadèmiques que depenen directament de la Santa Seu.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!