L'advocat Eudald Vendrell

A proposta de l’Assemblea General de socis de Justícia i Pau, Eudald Vendrell i Ferrer ha estat nomenat nou president de l’entitat pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, per un mandat de quatre anys. D’aquesta manera, Vendrell agafa el relleu d’Arcadi Oliveres, que ha presidit Justícia i Pau els darrers dotze anys.

Eudald Vendrell, nascut a Barcelona l’any 1948, és advocat en exercici des del 1970, dedicat a l’àmbit del dret privat. Va ser vicedegà del Col·legi d’Advocats de Barcelona entre 2009 i 2013. Ha combinat la seva llarga trajectòria professional com a advocat amb la docència del dret civil a la Universitat de Barcelona i a l’Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats.

Paral·lelament, ha desenvolupat també una àmplia activitat en defensa dels drets humans. Així, ha estat membre fundador i president del Grup de Juristes Roda Ventura, associació dedicada a la promoció dels drets humans, secció catalana del Secretariat Internacional de Juristes Catòlics-Pax Romana Internacional. Com a portaveu d’aquesta organització, ha realitzat nombroses intervencions en la Comissió de Drets Humans de Nacions Unides a Ginebra.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!