La celebració “Sent la Creu“, amb motiu de l’inici de la Quaresma, ha esdevingut una autèntica tradició per a l’Església diocesana de Barcelona, i en concret per al Secretariat de Pastoral amb Joves de l’arquebisbat de Barcelona.

Enguany arriba a la setena edició i comptarà amb la presència de la creu d’Ucraïna i de dos testimonis d’aquest país marcat per la guerra. D’una banda, l’arquebisbe major, Sviatoslav Shevchuk, que hi participarà de manera telemàtica. De l’altra, Mn. Iurii Stasiuk, capellà ucraïnès de la diòcesi de Barcelona, que ha estat servint a primera línia de guerra, i que vam entrevistar a Catalunya Cristiana.

La celebració, presidida pel cardenal Joan Josep Omella, tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a les 18 h a la basílica de la Sagrada Família.

Segons explica Mn. Carlos Bosch, director del Secretariat de Pastoral amb Joves de l’arquebisbat de Barcelona, “aquesta celebració és una oportunitat per als joves d’endinsar-nos al misteri de la Creu i gaudir de la bellesa de l’Església”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!