Aquest diumenge més de 2.000 persones han assistit a l’Auditori Fòrum CCIB a la segona edició del GospelFest, on 600 cantaires han unit les seves veus per a una bona causa.

En aquesta ocasió, els 49.500 euros recaptats amb les entrades aniran destinats al programa de Gent Gran de Càritas diocesana de Barcelona, que atén 1.200 persones majors de 65 anys.

 “El 60% d’aquestes persones grans viuen soles, i un 45% no poden garantir-se un habitatge digne”, ha indicat Josep Matías, delegat episcopal de Càritas diocesana de Barcelona.

Càritas ha explicat que els beneficis del concert es dedicaran a projectes que tenen per objectiu mitigar la solitud de les persones grans, acompanyar-les en les necessitats del dia a dia, o garantir-los una llar digna on viure, entre d’altres.

“Avui cantem a favor de tantes i tantes persones que Càritas acompanya diàriament, i ho fem per mitjà de l’amor que ens transmet la música”, han destacat els organitzadors i Càritas.

El concert, que ha estat presentat pels periodistes Xavier Pérez Esquerdo i Quim Morales, ha aconseguit reunir 20 cors de gòspel de tot Catalunya i més de 100 cantaires que hi han participat de forma individual; 600 veus a l’escenari, dirigides per Jordi Cardona, Manel Garcia, Gerson Gelabert, Maria Illa i Nacho Melús, cinc dels millors directors de gòspel de Catalunya.

Imma Joseph, Miquel Llobera i Mercè Noguer, impulsors del concert, han agraït l’assistència del públic, i han destacat la solidaritat dels 600 cantaires que, per segona vegada, han volgut participar en aquesta iniciativa.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!