La Sagrada Família presenta a Palma una exposició itinerant sobre la basílica

La Junta Constructora de La Sagrada Família inaugura el proper dia 28 a Palma de Mallorca una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur. L’exposició, que mostra l’arquitectura de Gaudí i el missatge religiós de la Basílica de la Sagrada Família, començarà a les 11.00 amb una visita per premsa a càrrec de Daniel Giralt-Miracle, comissari de l’exposició. A les 20.00 el cardenal Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i el bisbe de Mallorca, Javier Salinas, ignaguraran l’exposició.

Enguany es celebra l’any Campins-Gaudí. El cisbe Campins i l’arquitecte Antoni Gaudí van col·laborar ara fa cent any per restaurar la catedral de Mallorca. La iniciativa pretén reconèixer l’impuls reformador del bisbe Campins i donar a conèixer Gaudí com a creient.

Amb la reforma de la catedral, Gaudí va dota de llum i espai la Seu. La intervenció més important va ser el el baldaquí de l’altar major, fet de ferro i vidre.
També va fer entrar la llum elèctrica a la catedral gràcies a unes làmpades dissenyades per ell. La catedral de Mallorca celebra l’any Campins-Gaudí amb tot un seguit d’actes, conferències i exposicions.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!