La Sagrada Família presenta a Loreto una exposició itinerant

La Junta Constructora de la Sagrada Família inaugura una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur a la localitat italiana de Loreto, que acull el santuari de la Santa Casa de Loreto, un lloc de peregrinació catòlica fortament vinculat als orígens de la Sagrada Família.

L’exposició mostra l’arquitectura de Gaudí, el seu mètode experimental i el missatge religiós que acull la basílica, amb el propòsit de compartir amb tots aquells que la visitin l’experiència espiritual i estètica que Gaudí va proposar.
Aquesta és una iniciativa que té com a objectiu portar des de Barcelona fins a Loreto la grandesa espiritual i la bellesa que caracteritzen la basílica de la Sagrada Família. Els seus elements arquitectònics i ornamentals fan sempre referència al missatge cristià, com es continua posant de manifest en totes aquelles aportacions tècniques, artístiques i simbòliques que s’hi segueixen realitzant i que fan d’ella una obra d’art total, admirada anualmente per prop de tres milions de visitants.
La idea de Gaudí era crear un temple que atragués els fidels pel seu exterior i dins el qual aquests trobessin un espai que els induís a l’elevació de l’esperit, a la lloança i a la pregària, un espai magnificent que convidés a la introspecció, i que avui ja és una realitat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!