Per primer cop, la Sagrada Família participa en el Festival de la Infància, l’esdeveniment nadalenc d’oci familiar dirigit a nens i nenes més gran de Barcelona, que té lloc fins al 31 de desembre, al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. Enguany, la 60a edició del festival commemora el 30è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

El taller es titula “Estem construint les torres. Ens hi aludes?” Foto: Junta Constructora Sagrada Família

La Sagrada Família, en homenatge a la Barcelona artística i innovadora que es va consolidar després dels JJOO, participa en el festival amb el taller «Estem construint les torres. Ens ajudes?», una activitat per a totes les edats, en què s’explica l’estat actual i el procés de construcció de les torres centrals. Els participants poden ser constructors per un dia a través d’una proposta pedagògica al voltant de les torres centrals i l’elaboració d’una rèplica de l’estel que corona la torre de la Mare de Déu, que es podran endur de record. 

La primera part del taller té la finalitat de fer protagonistes els infants en la construcció que culminarà les cotes més altes del temple, les torres centrals. Cada una de les sis torres està representada amb estructures de cartró que els nens i nenes hauran d’anar muntant per finalitzar-les.

D’altra banda, el taller també consta d’una manualitat perquè els participants es puguin endur a casa una part de la Sagrada Família, l’estel que corona la torre de la Mare de Déu. Amb plantilles de cartró encunyat, pintura i molta creativitat, els nens podran fer de modelistes i construir una rèplica de l’estrella que ara ja fa un any que brilla al cel de Barcelona.

El taller permet als infants ser constructors per un dia. Foto: Junta Constructora Sagrada Família

El taller es desenvolupa en els horaris habituals del Festival de la Infància, d’avui al 30 de desembre, de 10 a 15 h i de 16 a 21 h, i el 31 de desembre de 10 a 15 h.

La participació en el taller s’inclou en l’entrada del Festival de la Infància que es pot adquirir a https://festivalinfancia.com/

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!