Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família

Aquest dilluns 11 de març s’han obert les inscripcions per participar al sorteig de les entrades del concert de Setmana Santa de la Sagrada Família. Com han explicat els organitzadors, es sortejaran un total de 325 entrades dobles, en una iniciativa que té l’objectiu de “convidar la ciutadania a gaudir d’aquest concert”. El sorteig se celebrarà el 17 de març, i el dilluns 18 ja es podrà consultar la llista de les persones guanyadores a la pàgina web de la Sagrada Família. 

El concert, que tindrà lloc el divendres 22 de març a les 19.30, comptarà amb la participació de l’Orquestra de Cambra de Granollers, el Cor Infantil Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers, que oferiran un repertori amb fragments de les passions de Johann Sebastian Bach.

Aquest serà només un dels molts actes que es faran a la basílica de la Sagrada Família durant aquesta Setmana Santa, ja que com hem explicat a Catalunya Cristiana, organitzarà el taller familiar i les tradicionals il·luminacions de la façana de la Passió. Tots els actes, així com també els horaris de les celebracions litúrgiques, es poden consultar a la pàgina web de la Sagrada Família

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!