Aquest dimecres és el darrer dia per poder gaudir de la il·luminació de la façana de la Passió de la Sagrada Família en el marc de les activitats organitzades amb motiu de Setmana Santa. La il·luminació s’acompanya d’una locució musicada que relata la passió i mort de Jesucrist amb textos del qui fou bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell i Ferrer, de qui el 12 de febrer es va complir el primer aniversari de la mort.

La convocatòria és a les 20.45 i a les 21.30 davant la façana de la Passió amb el seu grup escultòric obra de Josep Maria Subirachs. La il·luminació i la direcció artística han anat a càrrec de Fernando Rojo.

La Sagrada Família convida a compartir la Setmana Santa amb una programació de diferents actes de culte i activitats entre els dies 26 de març i 10 d’abril del 2023, amb la voluntat de compartir el sentit religiós, cultural i popular d’aquest temps litúrgic. La imatge de la campanya és «Sagrada Família és Setmana Santa» amb una fotografia de l’escultura de l’eccehomo de la façana de la Passió, obra de l’escultor Josep Maria Subirachs.

La programació inclou el tradicional Concert de Setmana Santa i el taller familiar, així com les celebracions litúrgiques de la missa de Rams, el Tríduum Pasqual i el Via Crucis.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!