Entre els dies 26 de març i 10 d’abril, la Sagrada Família acollirà un gran nombre d’activitats pensades per ajudar la ciutadania a viure la Setmana Santa, tant des del punt de vista religiós com cultural i popular. Tots aquests actes, que es poden consultar a la pàgina web de la basílica a partir d’aquest dilluns, complementaran les celebracions litúrgiques que s’hi celebren cada any, com són la missa de Rams, el Tridu Pasqual i el Via Crucis. 

Il·luminació de la façana de la Passió

Una de les principals novetats d’aquest any és que s’ha recuperat la il·luminació de la façana de la Passió. D’aquesta manera, els dies 3, 4 i 5 d’abril, a les 20.45 i les 21.30, s’hi podrà veure un espectacle lumínic acompanyat d’una locució musicada amb textos de Mons. Antoni Vadell i Ferrer. Com han explicat des de l’entitat, amb aquesta iniciativa es vol recordar el qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona entre el 2017 i el 2022. 

Concert de Setmana Santa de l’Orfeó Donostiarra

D’entre les altres activitats, dins el programa se’n destaca el tradicional concert de Setmana Santa, que aquest any es farà el diumenge 26 de març a les 11h i anirà a càrrec de l’Orfeó Donostiarra, una institució centenària fundada fa 125 anys a Sant Sebastià. Acompanyats per Juan de la Rubia a l’orgue, la formació interpretarà un repertori que inclou peces de Händel, Verdi, o Mahler, entre d’altres. 

A més de les entrades que es poden aconseguir a la pàgina web de la Sagrada Família, la basílica també ofereix l’oportunitat de participar en un sorteig de 300 entrades dobles. Per inscriure’s al sorteig s’ha de fer a través d’un formulari disponible a la pàgina web i a les xarxes socials de la Sagrada Família, entre les 10h del 14 de març i les 10h del 20 de març. 

Tota la informació sobre el calendari complet de les activitats, així com del taller infantil de Setmana Santa, que aquest any inclou una visita guiada del temple per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, es pot consultar a l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/setmana-santa.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!