Amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, la Sagrada Família convida la ciutadania a visitar la Basílica de forma gratuïta amb dues Jornades de Portes Obertes que tindran lloc els dies 10 i 11 de febrer, el dissabte de 15 a 17.30 h i el diumenge de 15 a 18 h.

En aquestes Jornades de Portes Obertes, es podrà veure l’interior de la Basílica, el museu i les Escoles. Com a novetat, es podrà descobrir la nova sala immersiva del museu, inaugurada el passat mes de desembre. A més, des del mes de setembre, s’ofereix l’experiència de realitat augmentada a través de l’aplicació oficial de la Sagrada Família on es veuen espais no visitables, com ara l’hort del cimaci, les cobertes i l’interior de la torre de la Mare de Déu.

Totes les persones interessades poden inscriure’s al sorteig a través d’un formulari disponible a la pàgina web de la Sagrada Família i a les seves xarxes socials entre les 10 h del 29 de gener i les 21 h del 4 de febrer. El sorteig tindrà lloc el mateix diumenge 4 a partir de les 21 h, i el dilluns 5 es podrà consultar la llista de les persones guanyadores a la pàgina web.

Des del 2022, la Sagrada Família se suma a les celebracions que la ciutat de Barcelona dedica a Santa Eulàlia. A més, cada setembre es realitzen les tradicionals Jornades de Portes Obertes per les festes de la Mercè, una ocasió on es donen a conèixer les novetats de l’obra a la ciutadania.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!