El diumenge 26 de març a les 11.00 h, l’Orfeó Donostiarra omplirà de música la Sagrada Família. El concert, que forma part de la programació d’actes organitzats per la basílica per preparar la Setmana Santa, comptarà amb la participació de l’organista Juan de la Rubia, i oferirà l’oportunitat de gaudir de la música de compositors com Händel, Verdi o Mahler, entre d’altres. 

L’Orfeó Donostiarra, que visitarà per primera vegada la Sagrada Família, cantarà sota la direcció de José Antonio Sainz, i ha anunciat que també interpretarà alguna peça cantada en euskera, com ara l’Ave María del compositor basc Tomás Garbizu. La coral aprofitarà aquesta actuació per tancar la celebració dels seus 125 anys d’activitat ininterrompuda. 

Aquesta actuació és possible gràcies a la plataforma TUI Experiences, que patrocina l’esdeveniment. Aquesta aplicació permet als viatgers d’arreu del món reservar de forma immediata tot tipus d’excursions i activitats a més de 100 països. 

La resta de la programació dels actes que acollirà la basílica abans i durant la Setmana Santa es donarà a conèixer en les properes setmanes. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!