La residència diocesana d’ancians Sant Miquel Arcàngel de Tortosa, va celebrar el dia 29 de setembre la festa del seu patró amb una missa solemne a les 11 h. presidida pel bisbe, Mons. Sergi Gordo Rodríguez i concelebrada per l’Il·lm. José Luís Arín Roig, vicari general, M.I. Víctor Cardona Eixarch, president del Patronat de la Residència, i cinc preveres més. Mn. Rafael Prades Antolí va dirigir els cants. Van participar de la celebració un bon nombre de residents, familiars, membres del Patronat de la Residència Sant Miquel, l’alcalde de la ciutat Sr. Jordi Jordán, regidors, persones que tenen cura dels malalts, personal de servei, i altres persones invitades.

El bisbe Sergi ens digué en l’homilia: “Una felicitació ben cordial a tots els qui avui celebreu el sant: Miquel, Rafel i Gabriel. Tinc molta devoció a sant Miquel perquè és el patró de la meva
parròquia natal. El gran model ha de ser Jesucrist i tenim testimonis que ens ajuden a seguir-lo. La Mare de Déu, la fundadora Joana Jugan, Sta. Ma Rosa Molas, els àngels que de petits ja els invocàvem i la Bíblia els presenta com a mediadors de Déu, amb la seva presència activa i renovadora. El nom dels tres arcàngels acaba amb el que significa ‘Déu’. Ells ens porten cap a Déu i obren el cel per a tots nosaltres.” Tot seguit, a les 11.45 h. va tenir lloc l’Acte Institucional de recepció als convidats.

El primer en intervenir fou el Sr. Joaquim Amaré, secretari del Patronat. A continuació va intervenir el president del Patronat, Mn. Víctor Cardona i també el Sr. alcalde. Finalment les paraules del nostre bisbe Sergi. Després de les seves paraules, el Sr. Joaquim Amaré, ens va comunicar que oferiria al Sr. Bisbe el Llibre d’Honor per signar. En acabar el bisbe Sergi ens va llegir la dedicatòria que havia escrit. A les 13 h i abans d’acomiadar-nos, vam sortir al jardí per compartir tots els assistents un refrigeri.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!