La religiosa Juliana Bonoha rep l'alta després de 21 dies d'aïllament

La religiosa Juliana Bonoha ha rebut l’alta mèdica aquest dijous a l’hospital de Carlos III de Madrid. Juliana Bonoha ha estat 21 dies ingressada i aïllada perquè havia estat en contacte amb el virus de l’ebola, però s’ha confirmat que no patia la malaltia.

Bonoha ha demanat que es respecti la seva decisió de no atendre als mitjans de comunicació, ja que «necessita descansar», segons han informat les seves germanes de la Congregació de les Missioneres de la Immaculada Concepció.

La comunitat ha agraït al Govern d’Espanya i totes les institucions públiques que s’han implicat en la repatriació de la monja, així com l’atenció mèdica que ha rebut per part de l’hospital Carlos III. També agraeix la societat en general i els mitjans de comunicació per les mostres de suport que ha rebut.

Juliana Bonoha va arribar a Madrid el passat 7 d’agost repatriada des de Libèria, juntament amb el mossèn Miguel Pajares, qui va morir d’ebola el 12 d’agost. La germana ha estat en quarantena 21 dies, durant els quals ha estat sotmesa a diversos test per determinar si tenia el virus, els quals ha donat en tots negatiu.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!