“I si escoltem la gent jove?” Aquesta és la invitació de la Pastoral Obrera de Catalunya en la seva Jornada d’Estudi anual que arriba ja a la seva 35ena edició i que el proper dissabte 25 de febrer se celebrarà a partir de les 9 del matí al Seminari Conciliar de Barcelona. El propòsit de la Jornada és escoltar i dialogar amb el joves entorn la realitat que viuen.

“Mai la transmissió de la fe no ens havia costat tant entre generacions. Mai no havíem compartit tan pocs espais amb els joves. Mai no havíem tingut tant la impressió que viure la fe de forma compromesa, a l’estil de la JOC, és anar a contracorrent. Mai no havíem percebut una bretxa cultural d’aquesta dimensió. Mai els joves no havien estat tan idealitzats i menystinguts simultàniament per la nostra societat. Són opinions tenyides de pessimisme. Què hi podem fer? El primer pas per retrobar l’esperança i l’alè de l’Esperit és escoltar els joves”, argumenten els convocants.

Des de l’equip de la Pastoral Obrera de Sant Feliu ja han fet un treball previ apropant-se a uns quants joves per preguntar com estan i què esperen de la vida, ben convençuts que en lloc de lamentar-nos per la “bretxa generacional” val més obrir bé les nostres orelles. Aquests testimonis es poden consultar al canal de YouTube. Per assistir a la Jornada d’Estudi, ja sigui presencialment o per videoconferència, cal inscripció prèvia al formulari. L’aportació a la Jornada serà de 5€, i inclou l’esmorzar.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!